Civieltechnisch Advies & Management

 

InVra Plus

Haalbaarheidsonderzoeken

 

Papier is gewillig, zowel op de tekentafel als in de printer. Projecten krijgen tegenwoordig heel snel gestalte en lijken daarmee ook al heel snel uitvoerbaar. Maar is dat ook daadwerkelijk zo? Hoe uitvoerbaar zijn artist impressions en 3D-visualisaties? Zijn ze technisch wel goed genoeg onderbouwd? En blijven ze ook werkelijk binnen de gestelde kaders van kwaliteit, budget en tijd?
InVra plus voert haalbaarheidsonderzoek uit, voorafgaand aan de beginfase van grote infrastructurele projecten. We verzorgen ramingen & calculaties van projectkosten, schatten risico's in en komen met een realistisch advies over de haalbaarheid en budgettering van uw project. Uiteraard nemen we daarbij alle gestelde kaders in ogenschouw. Dankzij zo'n gedegen haalbaarheidsonderzoek krijgen opdrachtgevers meer grip op de parameters binnen hun projecten. Het biedt bovendien de concrete criteria voor de aanbestedingsprocedure én kritische succes- en faalfactoren. Ook kunnen we de mogelijkheden voor subsidiëring onderzoeken, alsmede de procedures voor het verkrijgen van de benodigde vergunningen.


Aansluitend aan het haalbaarheidsonderzoek kunnen we de projectdetails uitwerken in werktekeningen en in het bestek, al dan niet met concrete ramingen en calculaties. Dit bestek kan weer dienen als basis voor de aanbestedingsprocedure.


Wilt u meer informatie over ons haalbaarheidsonderzoek? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoofdmenu