Civieltechnisch Advies & Management

 

InVra Plus

Watermanagement


Mede als gevolg van de klimaatverandering is er een haat-liefde-verhouding ontstaan tussen de mens en het water. Enerzijds hebben we dagelijks schoon drinkwater nodig en anderzijds willen we onze voeten graag droog houden. Water als vriend, maar soms ook als vijand. Kortom, een zeer actueel dilemma.

 

Vanuit InVra plus kijken we hoe we water verantwoord kunnen inpassen. Bijvoorbeeld in nieuwe woonwijken, grote projecten of binnen de bestaande waterhuishouding. In grote waterprojecten komen vaak alle disciplines samen: woningbouw, water- en wegenbouw, ruimtelijke ordening en infrastructuur. Daarbij is alles erop gericht zuinig om te gaan met water en de kwaliteit ervan beter te benutten.

Overheden, projectontwikkelaars, waterschappen en andere organisaties die met grote projecten te maken hebben, waarbij water een belangrijke rol speelt, kunnen bij InVra plus terecht voor advies en projectmanagement. Wij komen graag een keer bij u langs voor een vrijblijvend intake- en adviesgesprek.

Bekijk onze flyer over watermanagement: klik hier!

Wilt u meer informatie over onze advisering en werkwijze? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoofdmenu