Civieltechnisch Advies & Management

 

InVra Plus

Een praktische kijk op Civieltechnische zaken


"Overheden en bedrijven helpen bij het plannen en realiseren van complexe infrastructurele projecten"


InVra plus adviseert en helpt overheden en bedrijven bij grote civieltechnische en infrastructurele projecten, zoals bijvoorbeeld Blauwe Stad en Meerstad in de provincie Groningen. Projecten, waarbij het gaat om de planning en aanleg van woonwijken, snelwegen, spoorbanen, vaarverbindingen, al dan niet voorzien van kunstwerken, zoals tunnels, viaducten en bruggen. Multi-disciplinaire projecten ook, waarbij civiele techniek, infrastructuur en grote constructies samengebracht moeten worden binnen één projectorganisatie.

 

Problemen voorkomen

Onze experts opereren op het snijvlak van theoretische plannenmakerij en de weerbarstige uitvoeringspraktijk. Anders gezegd: op het snijvlak van advies- en projectmanagement. Als we in een vroegtijdig stadium mogen aanschuiven, kunnen we direct risico's in kaart brengen en problemen voorkomen. Dankzij preventie van financiële, kwalitatieve en/of planningsproblemen, verdient onze inbreng zichzelf niet zelden - geheel of gedeeltelijk - terug.


Kennismaken?

Wilt u meer informatie ontvangen? Wilt u een persoonlijk gesprek? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ons team

 

Ervaren projectleiders die denken vanuit de praktijk, ondersteund door jong professionals. Samen maken wij werk van uw project!

Regelmatig zijn wij op zoek naar Civieltechnische specialisten om ons team te versterken, geïnteresseerd? Stuur een open sollicitatie naar info@invraplus.com