Civieltechnisch Advies & Management

 

InVra Plus

Het nieuwe jaar van start met nieuwe eigenaars

Geschreven door A Heuvelman in de categorie Algemeen.
Geplaatst op op

Dat regeren vooruitzien is, weet Aaldert de Vrieze als geen ander. Vandaar dat hij tijdig is begonnen met het nadenken over opvolging. “Zeventien jaar geleden ben ik begonnen met InVra plus. Juist omdat ik nog niet de noodzaak of behoefte heb om te stoppen met werken, is dit het moment om ervoor te zorgen dat ook de komende zeventien jaar, en nog vele daarna, InVra plus zich kan blijven ontwikkelen als een van de toonaangevende civieltechnisch advies- en managementbureaus”. Aaldert zal vooralsnog werkzaam blijven binnen InVra plus, maar draagt per vandaag zijn aandelen en directeursfunctie over aan zijn opvolgers, Sven Erik Zandvoort en Arco Heuvelman.

 

Sven Erik verheugt zich op zijn nieuwe rol. “Dit is het bedrijf waar ik gelijk na mijn studie ben begonnen. Het is natuurlijk fantastisch om de stap te maken naar technisch directeur en mede-eigenaar.” Algemeen directeur is vanaf vandaag Arco Heuvelman, die van jongs af aan de ambitie heeft gehad om leiding te geven aan zijn eigen bedrijf. “Ondernemen zit me in het bloed, en het werkveld van InVra plus is een omgeving waar ik me in thuis voel.” De afgelopen maanden heeft het drietal nauw samengewerkt aan zowel de overdracht als aan de toekomst. “We vullen elkaar heel natuurlijk aan en hebben alle drie er het volste vertrouwen in dat we samen met onze collega’s een mooie toekomst tegemoet gaan.”

 

Nieuws


Pragmatische nuchterheid als 'exportproduct' »

Bij een landelijk werkgebied past een landelijk dekkingsgebied. InVra plus, van oorsprong gevestigd in Haren (Gr.), heeft een tweede vestiging geopend in Almere. Midden op het station. Het is al jaren zo dat men door heel Nederland een beroep doet op de praktische kennis van de nuchtere Noordelingen, dus het werd tijd om de provinciegrens eens over te steken.


Het nieuwe jaar van start met nieuwe eigenaars »

Dat regeren vooruitzien is, weet Aaldert de Vrieze als geen ander. Vandaar dat hij tijdig is begonnen met het nadenken over opvolging. “Zeventien jaar geleden ben ik begonnen met InVra plus. Juist omdat ik nog niet de noodzaak of behoefte heb om te stoppen met werken, is dit het moment om ervoor te zorgen dat ook de komende zeventien jaar, en nog vele daarna, InVra plus zich kan blijven ontwikkelen als een van de toonaangevende civieltechnisch advies- en managementbureaus”.


InVra plus op de Dag van de Openbare Ruimte »

Samen met andere bedrijven uit de sectoren Spelen, Licht, Groen, Straatmeubilair, Bestrating, Ondergronds, Landschapsarchitectuur & Ontwerp en Advies & Beheer is InVra plus is één van de deelnemers op de beurs Dag van de Openbare Ruimte van 27 tot en met 28 september 2017 in de jaarbeurs Utrecht.


InVra plus organiseert symposium »

InVra plus, Esha, Wirtgen, Mobibulk, Mobigroep en Freesmij organiseren op 19 mei 2016 gezamenlijk het symposium: Schuimbitumen stabilisaties, een duurzaam alternatief! Op donderdag 19 mei 2016 wordt een dagvullend evenement georganiseerd.


InVra plus vernieuwt de website »

Welkom op onze nieuwe website. Hij is deels in ontwikkeling, maar we zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Heeft u opmerkingen en/of suggesties? Laat het ons weten via info@invraplus.com.


meer nieuws