Civieltechnisch Advies & Management

 

Rail

Buitendienststellingen

InVra plus organiseert, plant en coördineert buitendienststellingen. Een buitendienststelling is een treinvrije periode waarin bijvoorbeeld onderhoud plaatsvindt, aanpassing van het sporenplan, een tunnel wordt ingeschoven of een volledig station wordt omgebouwd. Wij werken bij grote projecten, kennen de processen in een spoorse omgeving en weten precies wat er komt kijken bij een buitendienststelling. 

 

Bij een buitendienststelling gebeurt er in een kort tijdsbestek erg veel. Sporen moeten buiten dienst en spanningsloos worden gesteld. Werk wat normaal in een week wordt gedaan moet plaatsvinden in één weekend, 52 uur, dag en nacht. Daarbij zijn veel verschillende aannemers betrokken, is veel materieel betrokken en vaak een kleine werklocatie voorzien. 

 

InVra plus vraagt de buitendienststellingen aan, plant deze van uur tot uur en stelt de draaiboeken op. Daarnaast treffen we de juiste maatregelen ten aanzien van veiligheid. Tijdens de buitendienststelling bewaken we de voortgang en verzorgen we de communicatie met opdrachtgevers en aannemers. 

 

Een korte of een lange buitendienststelling, elke buitendienststelling is een uitdaging voor InVra plus. Buitendienststellingen zijn topsport, met onze kennis en ervaring zorgen wij voor een succesvolle uitvoering die binnen de gestelde tijdkaders wordt uitgevoerd (die er bij elke buitendienststelling zijn). Een gedegen en tijdige voorbereiding van een buitendienststelling voorkomt escalatie en kostenoverstijgingen.

Hoofdmenu