Civieltechnisch Advies & Management

 

InVra Plus

Vacature

 

Ontwerpend tekenaar (40 uur per week)

 

In één oogopslag een verhelderend beeld geven. Zo zien jouw tekeningen eruit.
Jij denkt in beelden. Je weet de waarde van een gedegen bestektekening, maar ook van een overtuigend “praatplaatje”. Een ontwerp moeten aanpassen zie je niet als kritiek maar als voortschrijdend inzicht waarbij jij hebt meegeholpen aan de ontwikkeling.

 

InVra plus adviseert en helpt overheden en bedrijven bij civieltechnische en infrastructurele projecten zoals de aanleg van woonwijken, snelwegen, spoorbanen, vaarverbindingen en de bouw van tunnels, viaducten en bruggen.

 

Je rol
Het maakt ons niet uit of je een tekenende ontwerper bent of een ontwerpende tekenaar. Waar het om gaat is dat je uiteraard technische informatie kunt omzetten in beeld met inachtneming van de geldende ontwerprichtlijnen, maar ook dat je al tekenend knelpunten constateert en vervolgens gaat bedenken hoe het wellicht wèl zou kunnen. Je werkt nauw samen met één van de projectleiders en vertaalt de aangeleverde technische specificaties op het gewenste niveau. Je weet inmiddels welk detailleringsniveau bij welke situatie gewenst en het meest effectief is.

 

Je krijgt acht mede-tekenaars/ontwerpers als collega’s. Het zijn allemaal generalisten als het moet, maar specialisten als het kan. Daarom overleggen ze ook graag onderling (en ook omdat het best wel vakidioten zijn).

 

Je profiel
Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond en werkt inmiddels een jaar of drie. Maar we hebben ook zeker respect voor een “klimmer”; een MBO-er met meer praktijkervaring (een jaar of tien). Wellicht zit je al een tijd bij een aannemer en kom je voor je gevoel niet toe aan het echte ontwerpwerk, of bij een ingenieursbureau waarbij je merkt dat jouw praktische oplossingen niet zo enthousiast worden ontvangen als dat jij er zelf wèl van wordt.

 

Op dit moment zitten we te springen met iemand die ervaring heeft op het gebied van openbare ruimte en wegenbouw, dus je bent mogelijk vertrouwd met Civil 3D (dat gebruiken wij momenteel). Het zou helemaal mooi zijn als je 3D visualisaties in de vingers hebt of wilt krijgen. Dat we verwachten dat AutoCAD geen geheimen meer voor je heeft, hoeven we eigenlijk niet op te schrijven hier. Vertel ons maar van welke programma’s je echt blij zou worden.

 

Je wilt ergens werken waar meedenken op prijs wordt gesteld. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een rijbewijs. We vinden je ervaring, kennis en karakter belangrijker dan je diploma’s en cursussen.

Wat InVra plus je biedt
Je collega’s laten je niet zitten. We horen graag je alternatieven, denken mee als je er even niet uitkomt en zetten samen de schouders onder een spoedklus.

 

We helpen elkaar succesvol te zijn. Geen blabla of poeha. We zijn fanatiek en vinden ons werk echt leuk. Je functie-omschrijving is eerder een schets dan een definitief ontwerp. Heeft iets je interesse of ben je ergens extra goed in? Dan zorgen we dat je daar meer in kunt gaan doen. We zijn een groeiende organisatie en waarderen je inzet om die groei mogelijk te maken.

Algemene informatie
InVra plus is een onafhankelijk, zelfstandig, dynamisch en creatief civieltechnisch advies- en managementbureau. InVra plus adviseert publieke en private partijen op het gebied van openbare ruimte, grond-, weg-, en waterbouw, stationsomgeving en railinfrastructuur vanaf de initiatieffase tot en met de gebruiksfase. Een goede sfeer voert de boventoon in onze bedrijfscultuur. Samenwerking en saamhorigheid staan centraal. Betrokkenheid, ontzorgen en klantgericht werken zijn daarbij sleutelwoorden binnen InVra plus. Bij InVra plus werken circa 30 gedreven en enthousiaste mensen aan infra- en railprojecten in heel Nederland (en soms daarbuiten).

Ben jij dit? 

Dan horen wij, Sven-Erik Zandvoort en Arco Heuvelman, graag van je. We snappen dat vertrouwelijkheid belangrijk is. Daarom kun je ook buiten kantoortijden met ons afspreken als daar je voorkeur naar uit zou gaan. Laat weten waarom we jou moeten spreken via werkenbij@invraplus.com

 

We ontvangen je inzending graag voor 20 februari 2019.