De start van InVra plus

Met ruime praktijkervaring op zak, een goed idee en een heldere visie startte Aaldert de Vrieze InVra plus. Aaldert zag dat er te vaak een tekentafel-idee sneuvelde in de praktijk. Simpelweg omdat bij anderen de kennis door ervaring ontbrak om een technische oplossing ook op praktische haalbaarheid te toetsen. 

InVra plus kent vanaf dat moment alleen maar een gestage groei. Collega’s worden zorgvuldig uitgekozen, begeleid en opgeleid. Zo garanderen we al sinds 2001 dat onze theoretische oplossingen ook in de praktijk een succes zijn. 

Ook na de bedrijfsoverdracht in 2018 blijft InVra plus beschikken over de kennis en ervaring van Aaldert. Nu in de rol van senior projectmanager.

De “plus” van InVra plus

InVra plus bestaat uit een mooie mix van mensen. Met achtergronden in de aannemerij maar ook de ambtenarij. Zo vinden we altijd een goede klik met uw organisatie en wordt uw vraagstuk bezien met een 360 graden blik. Want techniek is maar één aspect van de oplossing. Budget, draagvlak en tijdlijn zijn net zo belangrijk om uw project tot een succes te maken. 

De hoogste kwaliteit leveren we altijd. Met minder nemen we geen genoegen. We vinden het zelf prettig dat we in direct contact staan met de juiste mensen binnen uw team. Daarom zijn we voor uw projectmedewerkers ook buiten kantoortijden gewoon bereikbaar. Want juist op die momenten moet u ook op ons kunnen rekenen. 

Wij zijn niet van “u vraagt, wij draaien” maar van “u vraagt, wij vragen door”. Misschien kan het wel sneller, goedkoper, beter of anders. Niet klakkeloos wat u vroeg, maar wel exact wat u nodig heeft. 

U en InVra plus

Misschien ziet u ons wel vaker dan gedacht. Vaak zijn wij de stille kracht. De adviseur op de achtergrond. De ontwerper in een vervolgtraject. Degene die zegt “we zouden het ook zó kunnen oplossen”. Of het oogje in het zeil. 

Werken met InVra plus betekent werken met een vast team van ervaren mensen. Niet iedere keer een ander gezicht. Geen groentjes. We hebben aan een half woord meer dan genoeg.

We zijn trots op ons werk. We gaan een persoonlijke band aan met met het project maar ook met de opdrachtgever. Zo garanderen we die “stap extra”. We hebben zelf de mensen, de ervaring en de kennis in huis. 

Maar misschien wel net zo belangrijk, we vinden het machtig mooi werk. 


Neem contact met ons op

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons Cookiebeleid.