Wat hebben een groep deelprojecten, een wegennetwerk, te verzameling beheren bruggen of een terreininrichting gemeen? Ze hebben allemaal ruimtelijke kenmerken. Of simpeler gezegd; je kunt ze op een kaart weergegeven. Maar wat als die kaart digitaal zou zijn? En als iedereen met een eenvoudige klik op die kaart zou kunnen zien wat de detailplanning van de deelprojecten zou zijn, of de kwaliteit van het asfalt inclusief onderliggende boorkernrapporten, of de laatste onderhoudsronde en het onderhoudsbudget voor de komende 10 jaar? Dat is wat een Geografisch InformatieSysteem (GIS) kan bewerkstelligen.

Van dode data naar kostbare kennis

In de loop der jaren verzamelt een organisatie veel data. Die gegevens zijn helaas vaak niet bij iedereen bekend, eenvoudig toegankelijk of gekoppeld aan andere data. Gegevens kùnnen waardevol zijn, maar dan moet je er wel wat mee doen. Wanneer je gegevens combineert, analyseert en in één oogopslag presenteert, verander je dode data in een levend document. Foutmarges worden kleiner, beslissingen objectief beter en processen gaan sneller.

InVra plus helpt u uw informatiebronnen maximaal te benutten door gebruiksvriendelijke GIS-systemen op maat te ontwikkelen.


Neem contact met ons op

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons Cookiebeleid.