Doen waar u goed in bent

Als u wel eens heeft ingeschreven op een aanbesteding weet u hoeveel werk het is. En hoeveel vaardigheden het vergt; tekstschrijven, uw bedrijf en aanpak verkopen, uw toch al drukke collega’s aansporen. Heel veel van dit werk kan InVra plus u uit handen nemen. Natuurlijk zorgt u voor de technische input en de uiteindelijke prijs. Wij zorgen voor strak tendermanagement, een ervaren tekstschrijver en creatieve voorstellen.

EMVI of BVP?

Eerst analyseren we met u de aanbestedingsstukken. Wordt gevraagd om een Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI) of een Best Value Procurement (BVP)? Om zo hoog mogelijk te scoren op een EMVI-inschrijving analyseert InVra plus de punten- en scoremethodiek. Zo bepalen we waar het accent op moet worden gelegd. We destilleren de sterke punten van uw organisatie die we maximaal laten scoren. Bij een BVP ontwerpt InVra plus in gezamenlijkheid met u een prestatieonderbouwing, een risicodossier en een kansendossier. We helpen u de juiste sleutelfiguren te selecteren en bereiden ze gedegen voor op het interview.

Het plan van aanpak voor uw inschrijving

Vervolgens maken we in een gezamenlijke kick-off vergadering een taakverdeling. Wilt u dat InVra plus alleen de teksten en opmaak verzorgt van het plan van aanpak of besteedt u bijvoorbeeld ook graag de hoeveelhedenbepaling uit? Alles is bespreekbaar. We stellen een haalbare projectplanning op waar we strak toezicht op houden. Zo bent u ruim voor de inschrijving klaar.

Waar liggen kansen, waar zien we risico’s? Welke onduidelijkheden en tegenstrijdigheden zien we? Onze aanbestedingsjurist adviseert u over het stellen en formuleren van vragen voor de Nota van Inlichtingen. 

We plannen de benodigde sessies (afhankelijk van het op te stellen plan een Risicosessie, Omgevingssessie, Duurzaamheidssessie, Technische sessie etc.). InVra plus zit deze sessies voor, geeft richting en input en verzorgt de verslaglegging. 

Een inschrijving waar u zich in herkent en trots op bent

Uw Plan van Aanpak is SMART geschreven, aantrekkelijk vormgegeven en beantwoordt aan alle eisen uit de aanbestedingsstukken. Zo vergroot u uw winstkans aanzienlijk en kunt u zich concentreren op waar u goed in bent.


Neem contact met ons op

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons Cookiebeleid.