De werknemers van InVra plus coördineren voor u het project van het begin tot het eind. Tijdens het project houden we rekening met de belangen van stakeholders. Ook houden we rekening met de juridische aspecten. Bovendien voeren we adequaat regie, bewaken we budgetten en laten we partijen op efficiënte wijze samenwerken. Wij begeleiden opdrachtgevers bij het realiseren van ambities binnen afgesproken projectkaders van kwaliteit, tijd en geld.

Directie & toezicht

Een soepel verloop van uw projectuitvoering begint met een goede samenwerking en machtsverhouding tussen alle partijen; InVra plus begrijpt de wensen en mogelijkheden van u en de aannemer en spreekt door jarenlange ervaring beide talen. Dat voorkomt onrust en leidt tot betere uitvoering en begeleiding. Wij zorgen dat uw project goed verloopt. Hierbij bewaken we de voortgang van uw project, zorgen voor een veilige uitvoering, minimaliseren overlast naar de omgeving en bewaken de financiële voortgang en directiebegroting.


Neem contact met ons op

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons Cookiebeleid.