Watermanagement is een erg breed begrip bij InVra plus. Ons werk omvat ontwerpen van rioleringssystemen, tunnels, groene infrastructuur, planning en het waarborgen van waterkwaliteit en waterveiligheid. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld dijkversterkingen, integrale ontwikkeling van een gebied en maatregelen die de ecologische kwaliteit van water, vegetatie en fauna verbeteren. Vanuit InVra plus kijken we hoe we water verantwoord kunnen inpassen. Bijvoorbeeld in nieuwe woonwijken, grote projecten of binnen de bestaande waterhuishouding. In grote waterprojecten komen vaak alle disciplines samen: woningbouw, water- en wegenbouw, ruimtelijke ordening en infrastructuur. Daarbij is alles erop gericht zuinig om te gaan met water en de kwaliteit ervan beter te benutten.

Overheden, projectontwikkelaars, waterschappen en andere organisaties die met grote projecten te maken hebben, waarbij water een belangrijke rol speelt, kunnen bij InVra plus terecht voor advies en projectmanagement.

Contactpersonen


Neem contact met ons op

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons Cookiebeleid.